Västkustgryta
På mitt egna sätt såklart! Palsternacka, wokgrönsaker, sej, tomatpure, dill och olja.
Första bilden ser betydligt godare ut måste jag säga. Kokade först allt utom fisken i cirkus 30-40 min, fisken åkte i cirka 10 minuter och allt kokades under lock. Jag hällde av nästan allt vatten, fyllde på med rapsolja och sen mixade jag. Hur det smakade vet inte Melker ännu, men jag tyckte att det var helt OK. Fegade med min tomatpuré då den innehåller salt. Tänkte att lite gör nog inget, vattnet tar förhoppningsvis bort en del. Nån som har koll på om tomatpuré finns utan salt?
Inte är det mycket att skryta över, kan vara de minsta tänder jag sett. Nu är lilleman nöjd igen. Humöret har ju inte alls varit på topp i typ tre dagar. Jag flydde hemifrån igår när Tobbe kom hem efter jobbet. Behövde vila mina öron från allt gnäll. Lilla lärkan är tillbaka och kvittrar igen hemma hos oss. Så skönt!